Restaurant Week: Kulinářský festival, který nesmíte zmeškat

Pokud jste milovníkem dobrého jídla a rádi objevujete nové chutě, pak je Restaurant Week událostí, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. Tato oblíbená gastronomická akce vám totiž umožní ochutnat delikátní pokrmy nejlepších kuchařů z různých koutů Česka. A pochutnat si můžete v rámci této akce i na tříchodovém degustačním menu naší skvělé restaurace.

Co je to Restaurant Week?

Restaurant Week je gastronomický festival, který umožňuje restauracím prezentovat své kulinářské dovednosti a talent svých kuchařů. V období od 25. října do 12. listopadu 2023 si ve vybraných restauracích můžete za 590 nebo 790 Kč vychutnat exkluzivní tříchodové menu vytvořené speciálně pro tento festival.

My jsme si pro vás tentokrát připravili dvě luxusní menu:

Menu A

Předkrm: Parmigiana Di Melanzane - plátky lilku, rajče, bazalka, sýr 

Hlavní chod: Pizza Bianca, mozzarella, hříbky, parmazán, rukola 

Dezert: Parfait al Pistacchio - vrstvený dezert s pistáciemi 

Menu B

Předkrm: Vitello Tonnato - tradiční italský předkrm z telecí pečeně, tuňákové majonézy s kapary a ančovičkami 

Hlavní chod: Vepřová porchetta, brambory s máslem a rozmarýnem, gremolata 

Dezert: Cheesecake s džemem z lesních plodů

Jak se zúčastnit?

Pokud jste se rozhodli festivalu zúčastnit, stačí si své místo zerezervovat přímo zde

Zaručeně u nás objevíte nové chutě a rozhodně vás nadchne i kreativita a um našich kuchařů. Ať už jste vášnivým gurmánem nebo jen občasným milovníkem dobrého jídla, Restaurant Week určitě nadmíru splní vaše očekávání.

Těšíme se na vás!

Previous
Previous

Svatomartinské hody v A Posto Trattoria

Next
Next

A Posto Trattoria úspěšně pokračuje!